Ενδεικτική θεματολογία σεμιναρίων
Κάντε κλίκ στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει για να δείτε ενδεικτική θεματολογία σεμιναρίων
MANAGEMENT
MANAGEMENT (γενική κατηγορία):
- Διαχείριση Άγχους & Χρόνου
- Διαχείριση Κρίσεων
- Διαχείριση Έκτακτων Καταστάσεων
- Επιλογή & Αξιολόγηση Προσωπικού
- Κτίσιμο και Ανάπτυξη Ομάδας (Team Building)
- Υποκίνηση – Παρακίνηση Ομάδας
- Project Management
- People Management
- Διαχείριση των Αλλαγών
- Brand Management / Διοίκηση Επώνυμου Προϊόντος – Business
- Lead Your Team – Ηγεσία
- Μέθοδοι Βελτίωσης Εσωτερικής Λειτουργίας ενός Οργανισμού
- Οργάνωση, Γνώση & Αλλαγή: Καινοτομικά Εργαλεία & Τεχνικές
- Αντιμετώπιση επαγγελματικής εξουθένωσης
- Αυτοπεποίθηση – Τεχνικές Επικοινωνίας
- Μέσα Ανάπτυξης μιας Εταιρείας και διαχείριση αυτών
- Αναπτύξτε τις προσωπικές σας ικανότητες
- Ποιοτική Διαχείριση Πελατών
- Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
- Αρχές Επαγγελματικής Συμπεριφοράς
- Διαχείριση Παραπόνων
- Διαχείριση Σημαντικών Πελατών
- On the job monitoring & Coaching | new
- Management Οδικών Μεταφορών
ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ:
- Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία
- Βελτίωση Διατροφικών Συνηθειών
- Πρώτες Βοήθειες
- Πρόγραμμα «ANTI SMOKING»
ΦΥΛΑΞΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
- Διαχείριση πλήθους σε συμβάντα
- Διαχείριση έκτακτων καταστάσεων (πυρκαγιά, σεισμός κ.α)
- Maritime Security
- Αντιμετώπιση Ληστείας – Ομηρείας (απευθύνεται σε στελέχη/προσωπικό)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
- Βασική Χρήση υπολογιστών - ΜS Office (επεξεργασία κειμένου, λογιστικά φύλλα, internet, e-mail)
- Μαθήματα Autocad
- Social Media & Internet Marketing
- Λειτουργικά Συστήματα
- Ειδικά Σεμινάρια Πληροφορικής
ΟΔΗΓΗΣΗ
- Ασφαλής Οδήγηση (αμυντική, οικονομική, αντιολίσθηση κ.α.)
- Σεμινάρια για απόκτηση Π.Ε.Ι.
(Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας | υποχρεωτικό για οδηγούς φορτηγού και λεωφορείου) - Σεμινάρια για την απόκτηση ή ανανέωση διπλώματος ADR
(υποχρεωτικό για οδηγούς που κάνουν μεταφορά επικίνδυνων υλών σε συσκευασία ή βυτία)
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
- Λιανική Τραπεζική
- Ανάπτυξη Επιχειρήσεων – δανεισμός
- Διαχείριση Κινδύνων
- Διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου
- Διαχείριση κινδύνου αγοράς
- Οικονομικά Βασικές αρχές
- Marketing Bank Services
- Ηθικά ζητήματα για την τράπεζα
- Διαχείριση Διαθεσίμων υπηρεσιών
- Κατανόηση Καταθετικών Προϊόντων
- Οικοδόμηση και διατήρηση πελατειακών σχέσεων
- Καταθετικά Προϊόντα & Υπηρεσίες για Πελάτες
- Διαχείριση Λειτουργικού Κινδύνου
- Λειτουργικές Διαδικασίες & Πρακτικές
- Εφαρμογή Προγράμματος Αξιολόγησης Κινδύνου
- Εξέταση των σημαντικότερων κινδύνων που αντιμετωπίζει η επιστροφή από τους δανειστές και τις μικρές επιχειρήσεις
- Relationship Management
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
- Εντατικό Βραχυχρόνιο Πρόγραμμα Γενικών Ασφαλιστικών Γνώσεων για Νεοεισερχόμενους
- Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων & Διαμεσολαβούντων
- Solvency II
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
- Εκρήξιμες Ατμόσφαιρες
- Αντλίες - Αντλιοστάσια
- Υδραυλικά και πνευματικά συστήματα
- Χάλυβας – Χαλυβουργικά Προϊόντα
- Τεχνολογία τσιμέντου – σκυροδέματος – αδρανών
- Σήμανση CE
- PLC (Programmable Logic Controllers)
- Αυτοματισμοί στην παραγωγή
- Γενική Μηχανική
- Μηχανολογικό σχέδιο
- Ανυψωτικά
- Ανελκυστήρες
- Δοχεία πίεσης
- Αεροσυμπιεστές
- Λίπανση – Συντήρηση Εξοπλισμού
- Τεχνολογία φυσικού αερίου
- Καυστήρες Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου
- Ασφάλεια Μηχανών
- Συγκολλήσεις
- Μηχανές Εσωτερικής Καύσης
- Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις (HD384)-Troubleshooting G-Testing
- Πυροπροστασία – Πυρασφάλεια: Πρόληψη & Αντιμετώπιση
- Αυτοκίνητα (περιγραφή κατασκευής – λειτουργία – συντήρηση)
- Ψύξη – Θέρμανση
- Δομικά Υλικά
- Βιομηχανικές Βαλβίδες
- Οδηγίες, Πρότυπα και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία
- Επεξεργασία Αποβλήτων
- Μη καταστροφικός έλεγχος εξοπλισμού
- Τυποποίηση Χάλυβα
- Ποσοτική εκτίμηση κινδύνου (QRA)
- Βιομηχανικά Ατυχήματα Μεγάλης Έκτασης * ΟΔΗΓΙΑ SEVESO II
- Maritime Safety (GMDSS, IMDG, ISM, ISPS Codes)
- Ασφάλεια Διεργασιών (Process Safety)
- Βασικες Αρχές PLC - Αισθητήρες - Μικροεπεξεργαστές - Μικροελεγκτές
- Υδραυλικά -Πνευματικά Συστήματα & Αυτοματισμοί
- Αεροσυμπιεστές
- Εξοπλισμός υπό πίεση
- Προστασία από Εκρηκτική Ατμόσφαιρα * ΟΔΗΓΙΑ ΑΤΕΧ
- HD 384 (Απαιτήσεις & Έλεγχοι Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων)
- Τεχνικά Χαρακτηριστικά & Προστασία Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών
- Γειώσεις αλεξικέραυνα
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ & LOGISTICS
ΠΑΡΑΓΩΓΗ – ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΑΠΟΘΗΚΗ:
- Βασικές Αρχές Logistics
- Πρακτικά θέματα βιβλίου αποθήκης
- Ασφαλής Μεταφορά Φορτίων | Management Οδικών Μεταφορών
- Χειριστές Μηχανημάτων έργου
- Χειρισμός Περονοφόρων – Clark
- Συσκευασία Τροφίμων
- Υλικά και Μέθοδοι Συσκευασίας. Συντήρηση - Ποιότητα - Χρόνος Ζωής
- Σύγχρονες τάσεις στη συσκευασία τροφίμων για τις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας
- Αλληλεπίδραση προϊόντος – συσκευασίας. Μετανάστευση ουσιών από τη συσκευασία τροφίμων.
- Συσκευασία και Αποθήκευση
- Marketing της Συσκευασίας
- Διαχείριση των αποβλήτων συσκευασίας και της εφαρμογής του Νόμου
- Διαχείριση Αποβλήτων
- Ασφάλεια Τροφίμων
- Ασφαλής μεταφορά τροφίμων
- Ασφάλεια Τροφίμων στη Γαλακτοβιομηχανία
- Εργαστήριο Συμμετοχής στην Αλυσίδα Πώλησης & Εξυπηρέτησης για Στελέχη Διοίκησης
- Ασφαλής Εργασία σε Αποθηκευτικούς Χώρους
- Ασφαλής Διαχείριση Ραφιών
- Merchadising
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
- Μικρο – Μακρο Έλεγχος Τροφίμων
- Γενική Μικροβιολογία
- Έλεγχος μικροβίων και πρόληψη
- Μικροοργανισμοί στα φρέσκα κρέατα και τα πουλερικά
- Βακτήρια και Μύκητες στα κατεργασμένα κρέατα
- Συντήρηση αλλαντικών και ωρίμανση
- Θερμιδική Αξία Αλλαντικών
- Δείκτες Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων
- Ορθή Υγιεινή και Βιομηχανική Πρακτική
- Ασφάλεια Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων
- Τεχνολογία Γάλακτος & προϊόντων Γάλακτος
- Χημεία και Βιοχημεία Γάλακτος & προϊόντων Γάλακτος
- Μικροβιολογία Γάλακτος και Προϊόντων Γάλακτος
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
- Μηχανήματα & Εργαλεία Καθαρισμού
- Εισαγωγή στα Υγιεινά Πρότυπα Καθαρισμού
MARKETING & ΠΩΛΗΣΕΙΣ:
- Οργάνωση Καταστήματος Λιανικής
- Τεχνικές & Ικανότητες Πωλήσεων
- Marketing – Τεχνικές Διαπραγμάτευσης και η στρατηγική του νικητή
- Αύξηση Εσόδων – Πρακτικές Βελτιστοποίησης
- Διαφήμιση – Δημόσιες Σχέσεις
- Marketing Plan
- Mystery Shopping (έρευνα & αξιολόγηση με την πρακτική μυστικού πελάτη)
- Marketing – Εξαγωγές
- Κοστολόγηση
- Η/Υ για πωλήσεις
- Εμπορική Αλληλογραφία
- Τεχνικές παρουσιάσεων
- Ανάλυση & αξιοποίηση στοιχείων & δεικτών
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ | ΚΛΙΝΙΚΕΣ | ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Γενικές κλινικές & Ψυχιατρικές Κλινικές
- Διοίκηση Μονάδων Υγείας
- Διαχείριση Ιατρικών Αερίων
- Νοσηλευτική Φροντίδα των Ασθενών
- Επιμέλεια & Διαχείριση Νοσηλευτικών Τμημάτων σε θέματα Καθαριότητας, Ασφάλειας & Εξυπηρέτησης Πελατών
- Γραμματειακή Υποστήριξη Ιατρικών Επαγγελμάτων
- Οροφοκομία
- Διαχείριση Ιατρικών Αποβλήτων
Ψυχιατρικές Κλινικές
- Δομημένη Ψυχιατρική συνέντευξη
- Ιδιαιτερότητες στο χώρο της Υγείας
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ | ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
- Ενεργειακή Διαχείριση Ξενοδοχειακών Μονάδων
- Διαπολιτισμική Επικοινωνία | new
- Οροφοκομία
- Yield management.
- Μαθήματα Ναυαγοσωστικής (δυνατότητα πτυχίου εγκεκριμένου απο το ΥΕΝ).
- Πωλήσεις (υποδοχή, κρατήσεις, επισιτιστικό).
- Ανάλυση μονάδας που λειτουργεί με το σύστημα time share.
- Επαγγελματική Επικοινωνία & Εξυπηρέτηση του πελάτη – Δημόσιες Σχέσεις & Savoir Vivre
- Επικοινωνιακή Πολιτική & Συμπεριφορά
- Management Προϊσταμένων
- Δημοσιότητα & Γραφείο Τύπου νέες απαιτήσεις & προοπτικές
- Mystery Guest (έρευνα & αξιολόγηση με την πρακτική του μυστικού πελάτη)
- Βασικές Αρχές Καλής Εξυπηρέτησης Πελατών
- Μαζική Εστίαση και Προμήθειες Ξενοδοχείων
- Τεχνικές σερβιρίσματος & παράθεσης γευμάτων
- Τεχνικές σερβιρίσματος & παράθεσης ποτών
- Οργάνωση Μπαρ
- Υγιεινή Τροφίμων
ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑ
- Εκμάθηση της ελληνικής ως ξένης γλώσσας
- Εκμάθηση Αγγλικών - Γαλλικών – Γερμανικών – Ιταλικών –Ισπανικών – Κινεζικών
SUPER MARKETS
- Συστήματα Διασφάλισης της Υγιεινής των Τροφίμων (HACCP)
- Προτυποποίηση Καταγραφικών Συστημάτων Θερμοκρασίας
για Σταθερούς Θαλάμους & Θαλάμους Φορτηγών Ψυγείων
- Πρόγραμμα Κατάρτισης Υπαλλήλων Αποθήκης Super Market
- Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Διακόσμηση ραφιού
- Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για Κρεοπωλείο:
Συντήρηση – Κοπή- Προβολή & Προώθηση Προϊόντων Κρεοπωλείου - Πρόγραμμα Εκπαίδευσης προσωπικού Ιχθυοπωλείου:
Συντήρηση – Καθαρισμός - Προβολή & Προώθηση Προϊόντων Ιχθυοπωλείου - Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στα τυριά και τα αλλαντικά
- Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στα Τυποποιημένα Γαλακτοκομικά Προϊόντα
- Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για κατεψυγμένα προϊόντα
- Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για αρτοσκευάσματα & ζαχαροπλαστική
- Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στα έτοιμα φαγητά
- Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στα φρούτα και λαχανικά
- Πρόγραμμα Εκπάιδευσης για τα βιολογικά προϊόντα
ΓΕΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
- Διαχείριση Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
- Σύνταξη και Διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
- Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
- Συναισθηματική Νοημοσύνη
- Κατανόηση των Διαφορετικών Τρόπων Σκέψης των Ατόμων
- Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)
- Νομικά για μη Νομικούς
- Επαγγελματική Αλληλογραφία
- Πιστωτικός Έλεγχος & Τεχνικές Είσπραξης Οφειλών
- Budjeting
- Οικονομικά για μη οικονομολόγους
- Αύξηση Εσόδων – Πρακτικές Βελτιστοποίησης
- Κοστολογηση