mini slide 29-64
mini_slide_katselis
taseismanagement
PEDAGOGIKI-BIRDS

Σεμινάρια Προσωπικού Ασφαλείας - SECURITY

Θέλετε να εκδώσετε νέα Άδεια Εργασίας Security

ή να ανανεώσετε την παλιά σας άδεια;

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
apply

 

Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια security στο κέντρο της Αθήνας     |      Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια security στον Πειραιά

Προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ που θα σας οδηγήσουν στην απόκτηση άδειας εργασίας Security από τους πλέον εξειδικευμένους καθηγητές στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης TASEIS, διαθέτουν πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΚΕΜΕΑ με σκοπό την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης προσωπικού ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α) για την απόκτηση του Απαραίτητου Πιστοποιητικού (Βεβαίωσης) βάσει των προτύπων του ΚΕΜΕΑ.  Με την βεβαίωση αυτή δικαιούται κανείς να λάβει μέρος στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ στην περίπτωση που δεν είχε ποτέ στο παρελθόν εκδώσει πρώτη φορά άδεια εργασίας Security.

Διαθέτουμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά, ενώ για τους ανθρώπους που διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής ή σε άλλες περιοχές της περιφέρειας υπάρχει πάντα δυνατότητα σύγχρονης τηλεκατάρτισης μέσα από μια εύχρηστη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης.


Το κέντρο TASEIS διοργανώνει κάθε μήνα σε Αθήνα και Πειραιά

ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ 105 ΩΡΩΝ (18 μέρες)
ΑΘΗΝΑ, ΑΙΟΛΟΥ 72 & ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΔΙΣΤΟΜΟΥ 7
09.15 - 14:15 ή 16.00 - 21.00

ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ 28 ΩΡΩΝ (5ήμερο) 
ΑΘΗΝΑ, ΑΙΟΛΟΥ 72 ή ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΔΙΣΤΟΜΟΥ 7
09.15 - 14:15  ή  16.00 - 21.00

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΙΜΕΝΩΝ (4ήμερο)
ΑΘΗΝΑ, ΑΙΟΛΟΥ 72  ή  ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΔΙΣΤΟΜΟΥ 7
9:30 - 14:15

X - RAY (2ημερο)
ΑΘΗΝΑ, ΑΙΟΛΟΥ 72  ή  ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΔΙΣΤΟΜΟΥ 7
9:30 - 14:15

Ποια είναι τα βήματα για να βγάλω άδεια;

 • ΒΗΜΑ 1ο  |  Παρακολουθείτε μαθήματα 105 ωρών (διάρκεια: 18 εργάσιμες μέρες) στο εκπαιδευτικό μας κέντρο. >>>  ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
 • ΒΗΜΑ 2ο  |  Μετά το τέλος των σεμιναρίων λαμβάνετε από εμάς την απαραίτητη Βεβαίωση Κατάρτισης που είναι  το "εισιτήριο" σας για την συμμετοχή σας στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ.
 • ΒΗΜΑ 3ο | Δίνετε  εξετάσεις στο ΚΕΜΕΑ πάνω σε έναν αριθμό ερωτήσεων για τις απαντήσεις των οποίων θα έχετε προετοιμαστεί καταλλήλως από τους εκπαιδευτές μας οι οποίοι είναι όλοι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΚΕΜΕΑ.
 • ΒΗΜΑ  4ο  | Μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων παραλαμβάνετε μια Βεβαίωση Επάρκειας και είστε ένα βήμα πριν την έκδοση άδειας εργασίας! Για την αίτηση έκδοσης άδειας εργασίας απευθύνεστε στην Υποδιεύθυνση  ή στο Τμήμα Ασφαλείας του τόπου κατοικίας σας. Αναλυτικότερα εδώ

Κάθε πότε έχει εξετάσεις το ΚΕΜΕΑ;

Αναμένεται ανακοίνωση του ΚΕΜΕΑ ( ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΕΜΕΑ )

Προσοχή: Για την συμμετοχή σας μια εξεταστική περίοδο του ΚΕΜΕΑ, αν δεν έχετε προϋπηρεσία security, θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την εκπαίδευση των 105 ωρών (3,5 βδομάδες) πριν λήξει η αντίστοιχη προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών. (συμβουλευτείτε κάποιον εκπρόσωπό μας στο 2103310240) 


 

Θέματα που διδάσκονται

 • Ισχύον εθνικό νομοθετικό & θεσμικό πλαίσιο
 • Διαχείριση διαπροσωπικών συγκρούσεων
 • Ποινικός Κώδικας - Δίκαιο
 • Εισαγωγή στην ασφάλεια - Ορισμοί – Έννοιες - Κατηγορίες κινδύνων - Οργανωμένο έγκλημα
 • Βασικά καθήκοντα του προσωπικού Ι.Ε.Π.Υ.Α - Γενικές οδηγίες για το προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας - Καταγραφή και μετάδοση πληροφοριών
 • Βασικά καθήκοντα του προσωπικού Ι.Ε.Π.Υ.Α Στατική φύλαξη – Φρούρηση στόχων Εκτέλεση περιπολιών - Κέντρα Λήψης Σημάτων (Κ.Λ.Σ.)
 • Εκτέλεση χρηματαποστολών - Έλεγχος υπόπτων. Ασφάλεια Φυσικών Εγκαταστάσεων, ασφάλεια Προσωπικού, ασφάλεια Κτιρίων, ασφάλεια αθλητικών εκδηλώσεων, ασφάλεια αερολιμένων, ασφάλεια λιμένων, ασφάλεια Τεχνολογίας Πληροφορίας και Επικοινωνιών, Ασφάλεια Συστημάτων και Δικτύων Πληροφορικής
 • Πυρασφάλεια/Πυροπροστασία, αντιμετώπιση τεχνολογικών ατυχημάτων
 • Παροχή Πρώτων Βοηθειών

Πού γίνονται τα μαθήματα

Τα μαθήματα υλοποιούνται κάθε μήνα σε τμήματα πρωινά ή απογευματινά. Διαθέτουμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο του Πειραιά (Διστόμου 7-9) και της Αθήνας (Αιόλου 72), κοντά σε στάσεις και σταθμούς Μέσων Μαζικής Συγκοινωνίας.  


 

Μένω μακριά. Πώς μπορώ να παρακολουθήσω εξ αποστάσεως;

Για τους ανθρώπους που διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής ή σε άλλες περιοχές της περιφέρειας υπάρχει πάντα δυνατότητα σύγχρονης τηλεκατάρτισης μέσα από μια εύχρηστη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης αρκεί να διαθέτετε υπολογιστή και σύνδεση internet.


 

Θέλω να ανανεώσω την άδεια security.

Και πάλι θα πρέπει να περάσετε από τις ίδιες εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ αλλά δεν υποχρεούστε να κάνετε μαθήματα 105 ωρών. Για την καλύτερη προετοιμασία σας όμως, υπάρχουν ταχύρρυθμα τμήματα 28 ωρών που διαρκούν 5 μέρες. Καλέστε μας για πληροφορίες στο 2103310240 σε ώρες γραφείου (9:00-5:00)  ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ


 

Πότε έχει εγγραφές για επόμενο τμήμα

Οι εγγραφές γίνονται όλη τη διάρκεια του έτους με την συμπλήρωση μιας αίτησης εγγραφής και την κατάθεση μιας προκαταβολής 50 ευρώ για κράτηση θέσης. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται μετά την έναρξη των μαθημάτων. Οι εγγραφές πρέπει πάντα να γίνονται το αργότερο πέντε μέρες πριν την έναρξη τμήματος και αυτό εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις. Συμβουλεύουμε πάντα τους υποψήφιους να κάνουν εγγραφή το συντομότερο δυνατόν. 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ


 

Κόστος και ευκολίες πληρωμής

 • ΑΡΧΙΚΗ ΑΔΕΙΑ. Το πρόγραμμα 105 ωρών είναι υποχρεωτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ όσων δεν είχαν ποτέ άδεια εργασίας. Το κόστος είναι 250 ευρώ € με δυνατότητα προκαταβολής για την εγγραφή και εξόφληση σε δόσεις. Οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας έχουν έκπτωση.
 • ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Για τους υποψήφιους που στο παρελθόν είχαν άδεια εργασίας και θέλουν να παρακολουθήσουν ταχύρρυθμο τμήμα για την καλύτερη προετοιμασία τους για τις εξετάσεις το κόστος είναι 130 ευρώ και προεξοφλείται με την εγγραφή τους, το αργότερο πριν το πρώτο μάθημα.

Τελείωσα με τα μαθήματα. Τι άλλα δικαιολογητικά και έξοδα θα χρειαστούν

Τα δικαιολογητικά για να κάνετε αίτηση στις εξετάσεις μετά τα μαθήματα είναι:

 1. Έντυπο αίτησης συμμετοχής (διαθέσιμο για εκτύπωση εδώ).
 2. Πρόσφατη φωτογραφία, τύπου ταυτότητας (έγχρωμη ή ασπρόμαυρη).
 3. Αν δεν είχατε προϋπηρεσία: βεβαίωση πρακτικής άσκησης και κατάρτισης (το χαρτί που θα λάβετε μετά τα μαθήματα). Αν έχετε προϋπηρεσία σαν security: Φωτοτυπία άδειας εργασίας ή ένσημα ή νόμιμες βεβαιώσεις εργοδοτών ή φορολογικά ή ασφαλιστικά στοιχεία, από τα οποία αποδεικνύεται η επαγγελματική εμπειρία.
 4. Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου (Σε περίπτωση αποστολής διαβατηρίου θα πρέπει να αποστέλλεται και πιστοποιητικό γέννησης. Για τους Ομογενείς: Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς, ενώ για τους αλλοδαπούς: Ταυτότητα ή διαβατήριο πολίτη κράτους μέλους Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταφρασμένο πιστοποιητικό γέννησης, βεβαίωση εγγραφής πολίτη κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.)
 5. Παράβολα: 2 πρωτότυπες αποδείξεις στο ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, τραπεζικής κατάθεσης (όχι Internet Banking) ανταποδοτικών τελών στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας:
 • ποσού 100,00€, στον αριθμ. λογαριασμού: 125/540034-13, με δικαιούχο τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
 • ποσού 50,00€, στον αριθμ. λογαριασμού: 694/480008-72, με δικαιούχο το ΚΕ.ΜΕ.Α.

Όλα τα παραπάνω τα κλείνετε σε φάκελο μεγέθους Α4 και θα στέλνετε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στο ΚΕΜΕΑ γράφοντας στον φάκελο:

Κέντρο Μελετών Ασφάλειας
Υπουργείο Εσωτερικών
Π. Κανελλοπούλου 4, Τ.Κ. 101 77 , ΑΘΗΝΑ
[Για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης επαγγελματιών Π.Ι.Α.]


 

Θα βρω εύκολα δουλειά;

Δεκάδες εταιρείες security επικοινωνούν με τo ΚΔΒΜ2 Taseis κάθε βδομάδα αναζητώντας νέο προσωπικό για τα έργα φύλαξης που αναλαμβάνουν. Κάθε ενδιαφερόμενος αρκεί να μας το δηλώσει στην εγγραφή του και μπορεί να βρει άμεσα εργασία σε κάποια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας.


 

Υπάρχουν πιο εξειδικευμένα μαθήματα;

 1. Ακόμη, τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Taseis Παιδαγωγική  και Taseis Management μεταξύ άλλων, υλοποιούν σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του ΙΜΟ, χορηγώντας τη σχετική Βεβαίωση, ώστε όπως προβλέπει η νομοθεσία (Ν. 3622/2007 ΦΕΚ 281 – Α΄ και ΥΑ Αρ. 4113300/01/2012 ΦΕΚ 3225 – Β΄), το προσωπικό Ιδιωτικής Φύλαξης που θα εργαστεί σε Λιμενικές Εγκαταστάσεις να έχει αποκτήσει τις απαιτούμενες γνώσεις και το ανάλογο επαγγελματικό υπόβαθρο: 
  Πρόγραμμα ΥΑΛΕ | Υπεύθυνοι Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων και αναπληρωτές αυτών  
  Πρόγραμμα για Προσωπικό Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας στη Φύλαξη Λιμενικών Εγκαταστάσεων 
 2. ​​​​​Πρόγραμμα Κατάρτισης στη ΧΡΗΣΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ X-RAY (για έλεγχο αλληλογραφίας, αποσκευών) και ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΥΛΩΝ (για έλεγχο ατόμων).
 3. Προγράμματα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ για την φύλαξη υψηλών προσώπων που συμπεριλαμβάνουν θεωρητικής και πρακτική κατάρτιση σε στίβο μάχης από εξειδικευμένους  εκπαιδευτές.

Διευθύνσεις:

1.Διστόμου 7-9, Πειραιάς
2. Αιόλου 72, Αθήνα

Τηλέφωνο για πληροφορίες και ραντεβού (για Αθήνα και Πειραιά):
210 3310240 (ώρες γραφείου: 9:00 - 17:00)

 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

 
ypourgeio-anaptixisprogramma-diavgeia yp-dioikitikis-metarrythnisisperifereia-attikislogo-oaedOAED LAEK logovouchereieadlogo ESPA-EKTefetlogo-kemea 

Νέα - Ανακοινώσεις

  ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΝέο Voucher για 20.000 ανέργους & εργαζόμενους στον κλάδο του Τουρισμού με επίδομα έως 1.250 € Στόχος των...
Άνοιξε η πλατφόρμα voucher.gov.gr για το voucher κατάρτισης των ανέργων για το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ "ΒΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ" Β΄ΚΥΚΛΟΣ Αν διαμένετε...
VOUCHER ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ – ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣΠρογράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης ανέργων σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές...
Οι αιτήσεις για το μητρώο ωφελούμενων Β φάσης συνεχίζονται έως την Κυριακή 2/10/2022.Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν τον φορέα κατάρτισης...
Το Ινστιτούτο Μελέτης της Τοπικής Ιστορίας και της Ιστορίας των Επιχειρήσεων ΑΜΚΕ (Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε.), στο πλαίσιο του θεσμού των «Ευρωπαϊκών Ημερών...
  Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Τομέα Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας, Υποδιεύθυνση ΙΙ – Δράσεων Τομέα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

TASEIS ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΔΒΜ2

☎1: 210 3310240-1 
☎2: 210 4110595, 210 4118241
Email: info[at]taseisped.gr 
xartisΔ/νση: Διστόμου 7-9
Τ.Κ.: 18 532, Πειραιάς

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

aitisi-endiaferontosΣυμπληρώστε την αίτηση και θα σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει!

 

 

SOCIAL MEDIA

64-facebook