mini slide 29-64
mini_slide_katselis
taseismanagement
PEDAGOGIKI-BIRDS

Voucher Τουρισμού για Ανέργους και Εργαζομένους

 Voucher Tourism

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Νέο Voucher για 20.000 ανέργους & εργαζόμενους στον κλάδο του Τουρισμού με επίδομα έως 1.250 €Στόχος των προγραμμάτων κατάρτισης είναι η απόκτηση νέων δεξιοτήτων και η επανακατάρτιση των απασχολούμενων στον Τουρισμό, με σκοπό τη συνολική βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών στον κλάδο.

Βασικές Προϋποθέσεις Ένταξης στο Πρόγραμμα:Α] Οι Ωφελούμενοι θα πρέπει να διαθέτουν τη τελευταία δεκαετία τουλάχιστον διακόσια (200) ημερομίσθια συνολικά στον τομέα του τουρισμού ή σε ειδικότητα συναφή με την ειδικότητα κατάρτισης ΚΑΙ να ανήκουν σε μια από τις επόμενες κατηγορίες.

 • εποχικά εργαζόμενοι τουριστικών επιχειρήσεων,
 • πρόσκαιρα άνεργοι και μακροχρόνια άνεργοι του τομέα του τουρισμού,
 • εργαζόμενοι τουριστικών επιχειρήσεων, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν, κατά τα έτη 2020 ή/και 2021, σε αναστολή λόγω της προσωρινής διακοπής ή της αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων στις οποίες εργάζονταν, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης της διάδοσης της COVID – 19.

Β] Οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι θα πρέπει να αποδεικνύουν εργασιακή εμπειρία σε επιχειρήσεις των κάτωθι τομέων (επιλέξιμοι ΚΑΔ είναι οι ακόλουθοι):
§  55 Καταλύματα
§  56 Δραστηριότητες υπηρεσιών εστίασης
§  77 Δραστηριότητες ενοικίασης και εκμίσθωσης (υποκατηγορία 77.11, 77.34.10.02, 77.39.13.02)
§  79 Δραστηριότητες ταξιδιωτικών πρακτορείων, γραφείων οργανωμένων ταξιδιών και υπηρεσιών κρατήσεων και συναφείς δραστηριότητες
§  92 Τυχερά παιχνίδια και στοιχήματα (υποκατηγορία 92.00.11.01)
§  93 Αθλητικές δραστηριότητες και δραστηριότητες διασκέδασης και ψυχαγωγίας (υποκατηγορίες 93.29.19.08 και 93.29.19.09)
§  96 Άλλες δραστηριότητες παροχής προσωπικών υπηρεσιών (ενδεικτικά υποκατηγορία 96.04.10.04)

Κριτήρια επιλογήςΗ επιλογή των καταρτιζόμενων και η εγγραφή τους στο Μητρώο Ωφελούμενων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας υποβολής της Αίτησης Συμμετοχής, εφόσον πληρούνται οι άνωθι προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

Ειδικότητες:


 

 • Υπηρεσίες υποδοχής και ψηφιακές δεξιότητες
 • Επισιτισμός και υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων
 • Μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη
 • Υπηρεσίες οροφοκομίας και περιβαλλοντική διαχείριση
 • Εμψυχωτής Τουριστικών Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής
 • Υπηρεσίες Λουτροθεραπείας/Θαλασσοθεραπείας – SPA
 • Στέλεχος Τουριστικών Γραφείων


Για απορίες και κράτηση θέσης συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ή επικοινωνήστε με το ΚΔΒΜ TASEIS ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ

 • στα τηλέφωνα 210 4110595 (09:00 – 19:00)
 • στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τμήμα TASEIS ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Voucher για ανέργους – β’ κύκλος με επίδομα 1.000 ευρώ

voucher-1000-second-round

Άνοιξε η πλατφόρμα voucher.gov.gr για το voucher κατάρτισης των ανέργων για το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ "ΒΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ" Β΄ΚΥΚΛΟΣ

Αν διαμένετε στην Αττική και είστε στο Μητρώο Ωφελουμένων, επιλέξετε  ως πάροχο τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ - BIRDS - TASEIS Α.Ε και το πρόγραμμα κατάρτισης που επιθυμείτε στο www.voucher.gov.gr  με τους κωδικούς σας TAXIS.

Περισσότερα...

Voucher για 30.000 ανέργους: Νέος Κύκλος

VOUCHER ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ – ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης ανέργων σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και "πράσινες" δεξιότητες. -  Νέος κύκλος

Περισσότερα...

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των ωφελούμενων Α φάσης του προγράμματος κατάρτισης 80.000 ανέργων σε Ψηφιακές και Πράσινες Δεξιότητες με εκπαιδευτικό επίδομα 1.000 ευρώ.

Οι αιτήσεις για το μητρώο ωφελούμενων Β φάσης συνεχίζονται έως την Κυριακή 2/10/2022.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν τον φορέα κατάρτισης «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ - BIRDS - TASEIS Α.Ε

Περισσότερα...

Πρόσκληση για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Ινστιτούτο Μελέτης της Τοπικής Ιστορίας και της Ιστορίας των Επιχειρήσεων ΑΜΚΕ (Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε.), στο πλαίσιο του θεσμού των «Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτισμικής Κληρονομιάς 2020», διοργανώνει στις 20 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:00, εκδήλωση με θέμα «Η ιστορία, τα αρχεία και τα μουσεία των επιχειρήσεων ως εργαλεία για τη δια βίου μάθηση και την ανάδειξη της βιομηχανικής μας κληρονομιάς». Περισσότερα...

Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης

 

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Τομέα Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας, Υποδιεύθυνση ΙΙ – Δράσεων Τομέα Απασχόλησης (ΕΔ ΕΣΠΑ ΑπΚΟ) αναλαμβάνει την υλοποίηση της δράσης κατάρτισης στο πλαίσιο της πράξης:

«Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης σε 56 Δήμους και 37 Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος/ φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών»

Αντικείμενο της δράσης αποτελεί η παροχή Προγραμμάτων Κατάρτισης στην Τεχνολογία Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) και η πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων ΤΠΕ που θα αποκτηθούν, στους ωφελούμενους συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους, σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας / σε Φορείς Διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 3/2019, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις απασχόλησης και έχουν επιλέξει να παρακολουθήσουν τα προγράμματα κατάρτισης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της δράσης θα υλοποιηθεί μία δέσμη παρεμβάσεων η οποία θα περιλαμβάνει : 

Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών που περιλαμβάνει Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) σε τρία επίπεδα γνώσεων: στοιχειώδεις, βασικές και προχωρημένες 

Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων πληροφορικής που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης. 

Σκοπός της δράσης είναι η ενδυνάμωση και αναβάθμιση των προσόντων και των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων μέσω συνδυασμένων δράσεων κατάρτισης και πιστοποίησης, και η διευκόλυνση της ένταξης/επανένταξής τους στην αγορά εργασίας. Η δράση θα υλοποιηθεί με το σύστημα των επιταγών κατάρτισης (training voucher).

Οι ωφελούμενοι της Δράσης, εφόσον επιλέξουν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα κατάρτισης σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στην υπ΄ αριθμ. 3/2019 Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ, δικαιούνται προσωπική «Επιταγή κατάρτισης». Μέσω της «Επιταγής κατάρτισης», ο ωφελούμενος θα έχει τη δυνατότητα να λάβει υπηρεσίες συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, οι οποίες θα οδηγούν σε πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων πληροφορικής που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο της κατάρτισης.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις Περιφερειακές Ενότητες των Δήμων, σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας / σε Φορείς Διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 8μηνο απασχόλησης του ωφελούμενου.

Η κατάρτιση υλοποιείται εντός της διάρκειας ισχύος της σύμβασης απασχόλησης κάθε ωφελούμενου.

 

Η δράση χρηματοδοτείται από το Ε.Π. "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση", με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

 

 

Καλέστε στο 210 3310240 - 1 για περισσότερες πληροφορίες

αρχείο λήψης

Μοριδοτούμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια

Tα Κέντρα δια Βίου Μάθησης Taseis και  TASEIS Παιδαγωγική πιστοποιημένα από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), διοργανώνουν εξ αποστάσεως σεμινάρια επιμόρφωσης (μέσω πλατφόρμας τηλεκατάρτισης), διάρκειας από 100 έως 600 ωρών, τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για επιπλέον μοριοδότηση όπου αυτό προβλέπεται από τις σχετικές προκηρύξεις.

Κόστος από 0,50€ την ώρα

Ενδεικτικά  θεματικοί τίτλοι  επιμορφωτικών σεμιναρίων

Επιμορφωτικό πρόγραμμα στις Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Μοριοδοτεί:

 • με 2 μόρια για τους υποψήφιους εκπαιδευτές ενηλίκων των Δ.ΙΕΚ ΚΑΙ Δ.ΣΕΚ  ΦΕΚ Τεύχος Β’ 3007/25.07.2018
 • με 3 μόρια για τους υποψήφιους εκπαιδευτές ενηλίκων των ΚΔΒΜ σύμφωνα με το ΦΕΚ Τεύχος Β’ 1151/29.03.2018
 • με 2 μόρια για τους υποψήφιους διευθυντές και υποδιευθυντές σχολείων δεύτερης ευκαιρίας σύμφωνα με το ΦΕΚ Τεύχος Β’ 1151/29.03.2018
 • με 2 μόρια για τους υποψήφιους διευθυντές και υποδιευθυντές  δημοσιών ινστιτούτων επαγγελματικής κατάρτισης (Δ.Ι.ΕΚ, Ι.Ε.Κ) σύμφωνα με το ΦΕΚ Τεύχος Β’ 1151/29.03.2018

Επιμορφωτικό πρόγραμμα για τους Εκπαιδευτές σχολείων δεύτερης ευκαιρίας

Επιμορφωτικό πρόγραμμα στο Θεσμό της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης το οποίο έχει στόχο τηνς «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας» και την αναβάθμιση των προσόντων των εκπαιδευτών ενηλίκων που διδάσκουν ή πρόκειται να διδάξουν σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας. Σύμφωνα με το ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ Β΄3007/25-7-2018 το πρόγραμμα μοριοδοτεί με 2 μόρια τους υποψηφίους  εκπαιδευτές  ενηλίκων των  Δ.ΙΕΚ ΚΑΙ Δ.ΣΕΚ. Μοριοδοτεί επίσης, τους υποψηφίους  εκπαιδευτές, διευθυντές, υποδιευθυντές, σύμβουλους σταδιοδρομίας και σύμβουλους ψυχολόγους των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας στις προκηρύξεις του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) 

Σεμινάριο στη διαπολιτισμική εκπαίδευση

Απευθύνεται σε:

 • δικηγόρους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, φιλολόγους, διερμηνείς
 • φοιτητές αντίστοιχων ειδικοτήτων
 • εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης
 • όσους και όσες επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους σε θέματα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης 

Δίνει μόρια για προσλήψεις στα Κέντρα φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο, σε σχολές  επαγγελματικής κατάρτισης

Επιμορφωτικό πρόγραμμα στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων

 

Επιμορφωτικό πρόγραμμα στην ανοικτή και εξ' αποστάσεων εκπαίδευση

Μοριοδοτεί:

 • τους υποψήφιους διευθυντές και υποδιευθυντές των ΔΙΕΚ και των ΣΔΕ. 
 • τους υποψήφιους εκπαιδευτές των ΚΔΒΜ &  e-ΚΔΒΜ (με 3 μόρια, σύμφωνα με το ΦΕΚ 2678/Β/31-7-2017)

 

Επιμορφωτικό πρόγραμμα στη συμβουλευτική,  τον επαγγελματικό προσανατολισμό και το mentoring 

Μοριοδοτεί:

 • τους υποψήφιους Συμβούλους Σταδιοδρομίας και Ψυχολόγους των ΣΔΕ.
 • τους υποψήφιους εκπαιδευτές των ΔΙΕΚ, ΔΣΕΚ, ΙΕΚ του ΟΑΕΔ.

Το ίδιο σεμινάριο (υπό προϋποθέσεις βλέπε ΕΟΠΠΕΠ) δίνει τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους να εισαχθούν στο μητρώο στελεχών του Σ.Υ.Υ. και να πραγματοποιούν συνεδρίες συμβουλευτικής σε συγχρηματοδοτούμενα έργα ΕΣΠΑ (πχ προγράμματα voucher) 

Επιμορφωτικό πρόγραμμα στη σχολική ψυχολογία

Μοριοδοτεί: 

 • τους υποψήφιους Συμβούλους Σταδιοδρομίας και Ψυχολόγους των ΣΔΕ,
 • τους υποψήφιους εκπαιδευτές των ΔΙΕΚ, ΔΣΕΚ, ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Αξιολόγηση Εκπαιδευτικού Έργου

Σκοπός η αντίληψη της σημασίας της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου στην χώρα μας. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις  με στόχο τη σωστή αξιολόγηση που θα οδηγεί  στη βελτίωση και ανάπτυξη των εκπαιδευτικών μονάδων αλλά και στην  υιοθέτηση  μεθόδων αυτοβελτίωσης

Απευθύνεται σε:

 • υποψήφιους εκπαιδευτές  για την ένταξή τους σε φορείς μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΙΕΚ, ΚΔΒΜ) και υποψήφιους Συμβούλους Σταδιοδρομίας των ΣΔΕ  ΔΙΕΚ ΔΣΕΚ  ΙΕΚ ΚΔΒΜ (ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ)
 • Εκπαιδευτικούς Π/θμας και Δ/θμιας Εκπ/σης και Στελέχη Εκπαίδευσης.(ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ)
 • φοιτητές αντίστοιχων ειδικοτήτων
 • όσους και όσες επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους σε θέματα Αξιολόγησης Εκπαιδευτικού Έργου

                            

Διασφάλιση της ποιότητας στην Εκπαίδευση

Απευθύνεται σε:

 • όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν καθήκοντα υπευθύνων  εκπαίδευσης  στα ΚΔΒΜ και μοριοδοτεί τους υποψήφιους με 2 μόρια  (Φ.Ε.Κ. 3134/31/07/2018)
 • φοιτητές αντίστοιχων ειδικοτήτων σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης
 • όσους και όσες επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους σε θέματα Διασφάλισης της ποιότητας στην εκπαίδευση

Τέλος, σημαντικότατη μοριοδότηση αποδίδουν, αθροιστικά, πολλά εκπαιδευτικά  προγράμματα σε υποψηφίους στο πεδίο της επιμόρφωσης στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων. 

Κάποια από τα σεμινάρια αυτά είναι τα παρακάτω:

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

 • Πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή
 • Πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή και τις Νέες Τεχνολογίες
 • Πρόγραμμα επιμόρφωσης Συνοδών Παράλληλης Στήριξης,
 • Πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή, τη διαφοροποίηση και την ανάπτυξη προγραμμάτων
 • Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή με έμφαση στη συνεργασία επαγγελματιών και φορέων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης. 

ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑ

 • Πρόγραμμα επιμόρφωσης στη Διδακτική Μεθοδολογία της Αγγλικής Γλώσσας
 • Πρόγραμμα επιμόρφωσης στη Διδασκαλία των ξένων γλωσσών σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες
 • Πρόγραμμα επιμόρφωσης στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας
 • Πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Διδασκαλία της Ελληνικής σε ανήλικους πρόσφυγες​​​​​

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

 • Διδακτική Μεθοδολογία Θετικών Επιστημών
 • Διδακτική Μεθοδολογία Νοσηλευτικής
 • Διδακτική Μεθοδολογία Αισθητικής
 • Διδακτική Μεθοδολογία Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών
 • Διδακτική Μεθοδολογία Γεωπονίας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

 • Πρόγραμμα επιμόρφωσης στελέχους διοίκησης και οικονομίας
 • Πληροφορική & Νέες Τεχνολογίες​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 • Πράσινη Οικονομία & Ανάπτυξη
 • Χρηματοοικονομική Λογιστική και Ελεγκτική

 

ΓΕΩΠΟΝΙΑ - ΤΡΟΦΙΜΑ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

 • Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
 • Πράσινη Οικονομία και Επιχερηματικότητα
 • Περιβαλλοντικό Δίκαιο και Πράσινη Οικονομία
 • Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας
 • Επιμόρφωση στην μικροβιολογία των τροφίμων
 • Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Ηθική
 • Επεξεργασία και Ανακύκλωση Απορριμάτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

 • Τουριστικό management (ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ)
 • Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Marketing & Πωλήσεις στον Τουρισμό"

​​​

ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέχεται έκπτωση σε όσους εκπαιδευόμενους είχαν παρακολουθήσει στο παρελθόν, ένα ή περισσότερα Εκπαιδευτικά Προγράμματα στον φορέα μας.

Παρέχεται επίσης έκπτωση στους υποψηφίους που θα επιλέξουν πάνω από ένα εκπαιδευτικό μοριοδοτούμενο πρόγραμμα.

Καλέστε μας στο 2103310240

Μη διστάσετε να  επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιανδήποτε διευκρίνηση

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

 
ypourgeio-anaptixisprogramma-diavgeia yp-dioikitikis-metarrythnisisperifereia-attikislogo-oaedOAED LAEK logovouchereieadlogo ESPA-EKTefetlogo-kemea 

Νέα - Ανακοινώσεις

  ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΝέο Voucher για 20.000 ανέργους & εργαζόμενους στον κλάδο του Τουρισμού με επίδομα έως 1.250 € Στόχος των...
Άνοιξε η πλατφόρμα voucher.gov.gr για το voucher κατάρτισης των ανέργων για το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ "ΒΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ" Β΄ΚΥΚΛΟΣ Αν διαμένετε...
VOUCHER ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ – ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣΠρογράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης ανέργων σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές...
Οι αιτήσεις για το μητρώο ωφελούμενων Β φάσης συνεχίζονται έως την Κυριακή 2/10/2022.Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν τον φορέα κατάρτισης...
Το Ινστιτούτο Μελέτης της Τοπικής Ιστορίας και της Ιστορίας των Επιχειρήσεων ΑΜΚΕ (Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε.), στο πλαίσιο του θεσμού των «Ευρωπαϊκών Ημερών...
  Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Τομέα Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας, Υποδιεύθυνση ΙΙ – Δράσεων Τομέα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

TASEIS ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΔΒΜ2

☎1: 210 3310240-1 
☎2: 210 4110595, 210 4118241
Email: info[at]taseisped.gr 
xartisΔ/νση: Διστόμου 7-9
Τ.Κ.: 18 532, Πειραιάς

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

aitisi-endiaferontosΣυμπληρώστε την αίτηση και θα σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει!

 

 

SOCIAL MEDIA

64-facebook